ITP Cluj BluLINE, pentru un ITP fara probleme

ITP Cluj BluLINE, ne explica ca ITP-ul este obligatoriu sa fie valabil pentru toate masinile care circula in Romania. Pentru a trece ITP-ul din prima, fara nicio problema, trebuie sa ne pregatim inainte de a merge la verificare. Specialistii de la ITP Cluj BluLINE explica cum sa luam ITP-ul din prima.

Pentru a evita probleme in efectuarea Inspectiei Tehnice Periodice, trebuie sa evitam:

-Parbriz fisurat.

-Faruri sparte.

-Sistem de iluminare neomologat montat pe autovehicul.

-Folii sau alte metode care reduc transparenta, aplicate pe geamuri.

-Coroziuni pe elementele vizibile si de rezistenta.

Insa cele mai grave sunt:

-Probleme sistemului de franare;

-Defectiuni de iluminare;

-Probleme ale sistemului de directie sau suspensie;

-Depasirea limitelor acceptate pentru noxe;

-Seriile de caroserie sau motor, neconforme.

Specialistii ITP Cluj BluLINE, recomanda sa veniti la verificarea ITP cu cel putin o saptamana inainte de expirarea ITP-ului. Acest lucru este necesar în ipoteza în care mașina nu trece testul din oricare dintre motivele expuse mai sus, astfel este necesară comandarea pieselor care prezintă defecțiuni, repararea vehiculului și prezentarea ulterioară la retestare.

Dar in cazul in care masina a fost respinsa la inspectie, nu mai aveti voie sa circulati cu ea. Trebuie remediate toate defectiunile urmand ca apoi sa va prezentati la o reexaminare dar trebuie sa fie la aceeasi statie ITP care v-a respins si care a cerut reexaminarea.

Trebuie sa mai fim atenti pentru ca incepand cu data de 20 mai 2018 s-au introdus legi noi pentru soferii romani. Conducatorii auto care vor circula cu o mașină care nu are ITP valabil li se va radia automobilul din circulație. Același lucru se va întâmpla dacă un șofer va circula cu un automobil vândut, dar care nu a fost trecut pe numele noului proprietar în termen de 90 de zile.

Acesta este link-ul cu stirea originala preluata de pe playtech, in legatura cu noile reglementari: https://playtech.ro/2018/ce-se-intampla-daca-ai-itp-expirat-si-ce-amenzi-risti-din-mai-2018/

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on telegram
Share on pinterest
Share on skype
Share on email

Lasati-ne un mesaj

  • Str. Ciocarliei, Nr. 37, Cluj-Napoca

Lasati-ne un mesaj

  • Str. Ciocarliei, Nr. 37, Cluj-Napoca

© 2019 ITP BluLINE. Toate drepturile rezervate.

© 2019 ITP BluLINE. Toate drepturile rezervate.