Marasti

Marasti

Catierul Marasti a devenit unul din cele mai aglomerate cartiele ale Clujului. In centrul orașului, incepand din Marasti, în intersecțiile Avram Iancu – Cuza Vodă și în Piața Unirii, s-a atins un nivel alarmant al traficului. Primăria Cluj-Napoca a facut mai multe studii pentru o mai buna fluidizare a traficului, fiind aleasă varianta traficului în comun. S-a discutat că acest studiu va duce la propunerea unor benzi dedicate de transport. Astfel sa beneficieze de benzi dedicate strada George Coșbuc până în Mărăști.   

Conform actualdecluj.ro Autoritatiile au anuntat modificarile aduse prioritățior de circulație în mai multe zone: – Pe Calea Dorobanților, între Aleea Bibliotecii și strada Teodor Mihali, a fost instituit sensul unic de circulație înspre str. Teodor Mihali. – Trecerea de pietoni de pe strada Teodor Mihali, de la intersecția cu str. Între Lacuri a fost relocată la intersecția semaforizată cu Calea Dorobanților și a fost inclusă in ciclul de semaforizare a intersecției. – Accesul dinspre pasajul Aurel Vlaicu spre Calea Dorobanților se va putea asigura pe traseul alternativ strada Teodor Mihali, strada Venus, strada, Progresului, Calea Dorobanților. 

Respectiv sens giratoriu Mărăști – Aleea Bibliotecii – Calea Dorobanților. – La coborâre pe prima bretea a pasajului Aurel Vlaicu, de pe strada Aurel Vlaicu nu se va putea accesa virajul la stânga pe strada Între Lacuri astfel se va putea merge doar inainte. Astea fiind spuse, ne dam seama usor ca orasul nostru este sub asediul unui val continuu de dezvoltare urbana. Acest lucru este imbucurator daca nu ne dezvoltam haotic, fara un plan care sa fie atent monitorizat. Nu ne ramane decat sa fim atenti si sa construim frumos orasul in care traim noi si generatiile viitoare. 

Pentru o viata sanatoasa consumati minimum 2 L de lichide pe zi si programati-va la ITP www.bluline.ro, sa avem grija de mediu, sa fim responsabili, sa fim Blu…,dar nu de la fum.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on telegram
Share on pinterest
Share on skype
Share on email

Lasati-ne un mesaj

  • Str. Ciocarliei, Nr. 37, Cluj-Napoca

Lasati-ne un mesaj

  • Str. Ciocarliei, Nr. 37, Cluj-Napoca

© 2019 ITP BluLINE. Toate drepturile rezervate.

© 2019 ITP BluLINE. Toate drepturile rezervate.